Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Απολογισμός και Δράση

Λάρισα 12/12/2014

Απολογισμός και Δράση
Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς τα προβλήματα ήταν πολλά και οι ελλείψεις ακόμη περισσότερες. Σημαντικότερες ήταν οι ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό  όπου σε συνεργασία με τη Διευθύντρια του σχολείου έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες και επαφές με τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για άμεση κάλυψη των κενών θέσεων. Από την αρχή της σχολικής χρονιάς έχουμε επαφή και επικοινωνία με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Νεολαίας και Πολιτισμού κ. Μπατζανούλη όπου συζητούνται τα προβλήματα και οι ελλείψεις προσπαθώντας στην άμεση επίλυσή τους και εξασφαλίσαμε δέσμευση του κ. Αντιδημάρχου για εκ νέου μελέτη του αύλειου χώρου και την κατασκευή κιόσκι. Πραγματοποιήσαμε συνάντηση με την Διαμερισματική Σύμβουλο κ. Ευαγγελία Αργυροπούλου όπου της εκθέσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το  Σχολείο. Συναντηθήκαμε με την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Σουλούκου όπου ήδη έχει προβεί στην επίλυση προβλημάτων που έχουν σχέση με υλικοτεχνικών υποδομών. Εξασφαλίσαμε συνεργασία του σχολείου μας με το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης για την δημιουργία τμήματος ενηλίκων Ιταλικών δωρεάν. Με επαφές του Συλλόγου μας η τράπεζα Eurobank έκανε δωρεά στο σχολείο ένα Η/Υ και η Τράπεζα Πειραιώς δεσμεύτηκε εγγράφως για τη δωρεά στο σχολείο μας δύο ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείο μας προχώρησε στη  δωρεά ενός Η/Υ στο σχολείο. Οι επαφές μας με εκδοτικούς οίκους για την δωρεά βιβλίων για την δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης εξασφάλισαν ήδη τη δωρεά λογοτεχνικών βιβλίων από τις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ. Πραγματοποιήθηκε δωρεά από το Σύλλογό μας αθλητικού εξοπλισμού στο Σχολείο μας (μπάλες ποδοσφαίρου, βόλεϊ και χάντμπολ).
Στην Γ΄ Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε εχθές Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου, παρουσιάστηκαν είκοσι (20) γονείς. Το Δ.Σ. απλά εκπροσωπεί τους γονείς και εκτελεί τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων.
Δεν νοείται όμως Γενική Συνέλευση με μόλις είκοσι άτομα, όταν το Σχολείο μας αποτελείται από 320 μαθητές! Η αδιαφορία και η ολιγωρία των γονέων θα οδηγήσει στο να μην εκπροσωπείται πλέον ο Σύλλογος από εκλεγμένα μέλη (Διοικητικό Συμβούλιο).
Ως συνέπεια των παραπάνω, ό, τι έχουμε διεκδικήσει μέχρι τώρα θα χαθεί. Εκπροσώπηση του Συλλόγου ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ! με αποτέλεσμα ερήμην μας να συμβαίνουν καταστάσεις που εκ των υστέρων θα είναι αδιεξοδικές.
Επιτακτική ανάγκη είναι να υπάρξουν υποψηφιότητες για τις εκλογές της 19ης Δεκεμβρίου (πέντε ημέρες πριν την καθορισμένη ημερομηνία) η ημερομηνία που θα κρίνεται το μέλλον του Συλλόγου. Ακολουθούν φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποψηφιοτήτων για Διοικητικό Συμβούλιο, Εξελεγκτική Επιτροπή και Εφορευτική Επιτροπή.  


Προς Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 44 Δημοτικού Σχολείου.
Επιθυμώ να θέσω υποψηφιότητα για:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ- EMAIL
Διοικητικό Συμβούλιο




Εξελεγκτική επιτροπή




Εφορευτική Επιτροπή




 Οι υποψηφιότητες μπορούν να δηλωθούν και ηλεκτρονικά στο site: 44dimotikolargoneis.blogspot.gr
ή να αποσταλούν με email στο 44dhmotikogoneis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.