Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Συνάντηση του Δ.Σ. με τον Διευθυντή Β' Εκπαίδευσης Λάρισας

Σήμερα Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος μας συνάντησε τον κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟ διευθυντή Β βάθμιας εκπαίδευσης. Η συνάντηση είχε ως θέμα την ενημέρωση μας από τον κ. Μαργαριτόπουλο για τα νέα χωροταξικά δεδομένα σε σχέση με το 15ο Γυμνάσιο. Η πρόταση της δευτετοβάθμιας εκπαίδευσης έχει ως αποτέλεσμα την τριχοτόμηση της Νέας πολιτείας και την διασκόρπιση των μαθητών του 44ου Δημοτικού Σχολείου σε τρία γειτονικά γυμνάσια
Ομόφωνα τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων, Κηδεμόνων και Μαθητών των 44ου και 42ου Δημοτικών Σχολείων αρνήθηκαν να συναινέσουν στη λύση που προτείνει η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και θίγει τα δικαιώματα των παιδιών της Συνοικίας μας.
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι δύο Σύλλογοι των Δημοτικών Σχολείων της Νέας Πολιτείας, θα αντιπροτείνουν λύσεις (εγγράφως) στο πρόβλημα  στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,  που διαιωνίζεται χρόνια τώρα, λόγω εξ αρχής κακών χειρισμών των ιθυνόντων φορέων, διευθυντών και προϊσταμένων των εμπλεκομένων υπηρεσιών.
Το συγκεκριμένο έγγραφο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας πριν αποσταλεί στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προς ενημέρωσή σας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο  του 44ου Δημοτικού Σχολείου καλεί όλους τους γονείς και μέλη του Συλλόγου μας να συμπορευθούν μαζί μας, στον αγώνα μας για την προάσπιση των δικαιωμάτων των μαθητών της Συνοικίας μας.
ΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ 44ΟΥ ΚΑΙ 42ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΦΟΙΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ 15Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ. (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ).
Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ.

Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος
Μπαντζέλα Αθανασία

 Το σχέδιο της Δευτεροβάθμιας
Από την Τάσου Λειβαδίτη έως την Νεάπολη  στο 3ο Γυμνάσιο
Από την Γεωργίου Μέγα έως την περιφερειακή ,στο 13ο Γυμνάσιο
 μεταξύ των οδών Λειβαδίτη - Μέγα - Αχιλλέως στο 15ο Γυμνάσιο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.