Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Υλικοτεχνικές Ελλείψεις του Σχολείου μας



Το Δ.Σ. του συλλόγου διαπίστωσε τις παρακάτω ελλείψεις, τις επόμενες ημέρες θα ερθουμε σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς για να γνωστοποιήσουμε τα παρακάτω προβλήματα. Όποιος γονέας έχει διαπιστώσει κάποιο άλλο πρόβλημα παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσει.
1.       Πεζοδρόμηση επί της οδού Αγίας Λαύρας για την ασφαλή διέλευση των μαθητών του σχολείου μας.
2.       Ανανέωση της διαγράμμισης της διάβασης πεζών επί της Θεοφράστου.
3.       Νέα οριοθέτηση των οδών της συνοικίας μας έτσι ώστε να υπάρχει ισομερή κατανομή των μαθητών στα δύο Δημοτικά Σχολεία που φιλοξενούν τους μαθητές της Νέας Πολιτείας (42ο Δημοτικό Σχολείο και 44ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας). Σημειώνεται ότι η  υπάρχουσα οριοθέτηση των οδών έχει ως αποτέλεσμα τη συσσώρευση μαθητών στο 44ο Δημοτικό Σχολείο με διαφορά μαθητών περί των 50 παραπάνω από το 42ο Δημοτικό Σχολείο.
4.       Συμβολή και συνδρομή μέσω των συνεργείων του Δήμου Λαρισαίων  για την μεταφορά των υλικών ξυλείας από το Κέντρο Ξύλου Καλαμπάκας, τη στατική μελέτη και την κατασκευή του.
5.       Τοποθέτηση μεγάλων δέντρων στον προαύλιο χώρο του σχολείου, δεδομένου ότι δεν υπάρχουνε σκιερά μέρη που να φιλοξενούνε τους μαθητές τις ώρες των διαλειμμάτων τους.
6.       Πρόσληψη με σύμβαση μίας καθαρίστριας για το χώρο του 61ου Νηπιαγωγείου. Το χώρο του Νηπιαγωγείου τον επιβαρύνονται επί δύο έτη οι καθαρίστριες του 44ου Δημοτικού Σχολείου.
7.       Χαλικόστρωση τμήματος επί της Θεοφράστου και στο ύψος του 44ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας λόγω μη ύπαρξης πεζοδρομίων. Οι μαθητές αναγκάζονται να περπατούν σε ένα οικόπεδο, το οποίο ανήκει στο Δήμο Λαρισαίων, και κατά τους χειμερινούς μήνες η διέλευση είναι δύσκολη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.